Erfaring med webapp - PhoneGap / Appmobi etc?

Diskuter dine og andres prosjekter. Alt fra Widgets til programmer.

Erfaring med webapp - PhoneGap / Appmobi etc?

Innleggav mkurrang » tor 23.02.2012 14:09

Skal utvikle en applikasjon som et skoleprosjekt og er krav om at applikasjonen skal fungere kryss platform for både iPhone og Android telefoner. Tenkte det enkleste er å utvikle en webapplikasjon ettersom jeg da kan bruke samme kildekode HTML, CSS og Javascript og konvertere dette til begge platformer ved hjelp av utviklingsmiljøer. Har naturligvis sett meg litt rundt men slik jeg forstår er det veldig mye forskjellig å velge mellom.

Foreløpig virker PhoneGab mest fornuftig, men lurte på om noen har testet ut dette og har erfaringer? Tar gjerne imot relevante bloggposter/artikler/youtube videoer :-) Fant denne videoen i sted, virket omtrent for lett?

http://www.youtube.com/watch?v=LcES5nIbMkk

På forhånd, takk!

Brukerens avatar
medlem i 207 måneder
 

Re: Erfaring med webapp - PhoneGap / Appmobi etc?

Innleggav olovholm » tor 23.02.2012 23:24

Hei, jeg har ikke forsøkt å benytte PhoneGap, men jeg vet at siste kapittelet i Building iPhone Apps with HTML, CSS, and JavaScript tar for seg dette. http://ofps.oreilly.com/titles/9780596805784/

Boken bruker blant annet rammeverket JQTouch som virker forholdsvis enkelt å tweake sammenlignet med å lage alt fra bunnen av.

Lykke til og dokumenter gjerne prosessen underveis. Ta også gjerne en titt på mine nettsider på http://www.lovholm.net, jeg har en liten sak der jeg trekker fram noen CSS3 nyheter, og jeg skal forsøke å bli flinkere på å komme med kodeoppdateringer og prosjekter.
medlem i 213 måneder
 


Returner til Utvikling på MacHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]