Gode bøker, guider og tips til apputvikling

Diskuter dine og andres prosjekter. Alt fra Widgets til programmer.

Gode bøker, guider og tips til apputvikling

Innleggav lifeform » tir 03.04.2012 6:11

Hei,

Jeg har kommet til det punktet at jeg lurer veldig på å ta steget og lese meg skikkelig opp på apputvikling og webprogrammering.

Har den siste uken lest på Learn to Program av Chris Pine - http://pragprog.com/book/ltp2/learn-to-program med hovedfokus på Ruby on Rails, men funderer litt på om apputvikling og Appstore rett og slett kan være enda mer inntektsbringende enn webutvikling i dag. Jeg kommer nok mest sannsynlig til å lære meg begge deler fremover, men da først ut med mobilutgavene av prosjektene.

Lurer da på om dere har noen gode startupråd til å komme skikkelig og grundig i gang med apputviklingen? Er basicly informasjonsgivende applikasjoner jeg har lyst å lage i starten, som f.eks. lokale firmakataloger med bilder og oversikter over hvor den og den oppføringen befinner seg på kartet.

Har dere noen gode tips til bøker og evt. webguider (gjerne norske) på hvordan man kommer skikkelig i gang? Mener jeg så en guide her inne på Mac1 for en stund siden, men fant ikke denne igjen nå. Har denne blitt fjernet ?
medlem i 154 måneder
 

Re: Gode bøker, guider og tips til apputvikling

Innleggav Oyvind_OA » tor 07.02.2013 10:09

Stanford har gratis kurs via iTunesU, jeg vil absolutt anbefale det:
https://itunes.apple.com/us/course/ipad ... d495052415

Brukerens avatar
medlem i 127 måneder
 


Returner til Utvikling på MacHvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]